Samoróbki.pl

Forum o wszelkiego rodzaju "samoróbkach"
Dzisiaj jest 13 gru 2017, o 16:07

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 106 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 17 8 9 10 11 Następna
Autor Wiadomość
Post: 28 lip 2017, o 20:31 
Offline
Długosz

Rejestracja: 13 gru 2013, o 21:09
Posty: 532
Województwo: Śląskie
Lokalizacja: SKL
To jest skrzynia na linki więc wysprzęglik pewnie hydrauliczny
A moje połaczenie skrzyni opisze w swoim temacie

_________________
Najgorsza z życiowych ról, mieć na ustach uśmiech, a w sercu ból :/


Na górę
Post: 28 lip 2017, o 20:48 
Offline
Długosz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 7 kwie 2014, o 18:33
Posty: 609
Województwo: Kujawsko-pomorskie
Lokalizacja: Kuj-pom Sępólno Kraj, Wałdowo
Bedzie pasowac ale tylko na dzwon na sprzeglo nie,bo u ciebie jest sprzeglo odwrotnego dzialania

_________________
Moje TDI 110km +chip +wtryski 216 = :twisted:
Majster TDI


Na górę
Post: 28 lip 2017, o 21:45 
Offline
Długosz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 7 kwie 2014, o 18:33
Posty: 609
Województwo: Kujawsko-pomorskie
Lokalizacja: Kuj-pom Sępólno Kraj, Wałdowo
Musisz wymienic sprzeglo, daj dla pewnosci zdięcia stzarej skrzyni

_________________
Moje TDI 110km +chip +wtryski 216 = :twisted:
Majster TDI


Na górę
Post: 28 lip 2017, o 22:22 
Offline

Rejestracja: 9 cze 2016, o 23:16
Posty: 98
Województwo: Kujawsko-pomorskie
Stara skrzynia


Załączniki:
IMG_1253.PNG
IMG_1253.PNG [ 760.76 KiB | Przejrzano 565 razy ]
Na górę
Post: 1 sie 2017, o 11:18 
Offline

Rejestracja: 9 cze 2016, o 23:16
Posty: 98
Województwo: Kujawsko-pomorskie
A co z kołem zamachowym? Zostaje moje czy tez muszę zmienić?


Na górę
Post: 21 sie 2017, o 19:06 
Offline

Rejestracja: 9 cze 2016, o 23:16
Posty: 98
Województwo: Kujawsko-pomorskie
No i zabrakło miejsca :( macie jakiś pomysł jak to rozwiązać?


Załączniki:
IMG_1260.JPG
IMG_1260.JPG [ 2.86 MiB | Przejrzano 370 razy ]
Na górę
Post: 21 sie 2017, o 20:18 
Offline
Długosz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 21 sie 2014, o 17:13
Posty: 478
Województwo: Małopolskie
Lokalizacja: proszowice
A nie da rady wyprowadzić wejścia reduktora z drugiej strony? do tyłu jakby..

_________________
Albo robię coś porządnie, albo nic nie robię.


Na górę
Post: 21 sie 2017, o 20:36 
Offline
Długosz

Rejestracja: 18 lut 2016, o 18:30
Posty: 597
Województwo: Podlaskie
A co tu trzeba zrobić?


Na górę
Post: 21 sie 2017, o 20:40 
Offline
Długosz

Rejestracja: 19 sie 2014, o 19:39
Posty: 416
Województwo: Świętokrzyskie
Ciąć ramę ? Co chcesz zrobić i ile miejsca w cm brakuje ?


Na górę
Post: 21 sie 2017, o 21:25 
Offline

Rejestracja: 9 cze 2016, o 23:16
Posty: 98
Województwo: Kujawsko-pomorskie
Brakuje 6cm, mam pomysł ale stracę trochę prześwitu pod ładowarka. Jutro zrobię zdjęcie i powiecie co wy o tym sądzicie


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 106 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 17 8 9 10 11 Następna

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl